Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου

Την Δευτέρα 5 Αυγούστου 2024, στις 18:00 θα συνεδριάσει στο Δημοτικό Κατάστημα Ηρακλείου (αίθουσα Ελευθερίου Βενιζέλου, Λότζια), το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου με τα εξής θέματα στην Ημερήσια Διάταξη:

  1. Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο έγκρισης του νέου κανονισμού για τον καθορισμό των προδιαγραφών και της διαδικασίας χορήγησης αδειών τομής ή εκσκαφής σε οδούς και λοιπούς κοινόχρηστους χώρους του Δήμου Ηρακλείου, μετά από τη λήξη της δημόσιας διαβούλευσης (απόφαση 404/2024 της  Δημοτικής Επιτροπής) – (απόφαση 494/2024 της  Δημοτικής Επιτροπής). 
  2. Πρόταση αναπλήρωσης παραιτηθέντος μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της ανώνυμης εταιρείας «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΤΑ» – Τροποποίηση της υπ’ αριθμόν 37/24 (ΑΔΑ: ΨΔΕΧΩ0Ο-Σ41) απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου.
  3. Έγκριση της τελετής απονομής  βραβείου Ηθικής Τάξεως και ορισμός επιτροπής απονομής, έτους 2024.
  4. Εξέταση αιτήματος της Δημοτικής Κοινότητας Βασιλειών για τη διαμόρφωση – ανάπλαση της πλατείας Δωροθέου Ιερομονάχου. 
  5. Έγκριση παράτασης εργασιών του έργου «Ασφαλτοστρώσεις Δήμου Ηρακλείου». 
  6. Χορήγηση 5ης παράτασης εργασιών – επιμέρους τμηματικές προθεσμίες εκτέλεσης του έργου με τίτλο «Ενίσχυση κτιρίου πρώην Παιδαγωγική Ακαδημίας». 
  7. Έγκριση της 6ης παράτασης κατά το άρθρο 184 του Ν.4412/2016 για την ολοκλήρωση της μελέτης με τίτλο «Ειδική αρχιτεκτονική μελέτη για την ευρύτερη περιοχή της ΚΡΗΝΗΣ ΜΟΡΟΖΙΝΙ». 
  8. Συγκρότηση Επιτροπής Παραλαβής σύμβασης παροχής Υπηρεσίας Στάθμευσης Δημοτών Ηρακλείου. 
  9. Έγκριση Πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής του έργου «Αποκατάσταση της Γέφυρας Μπαλτά». 
  10. Παράταση μίσθωσης της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «Γενικαί Επιχειρήσεις ΣΟΛΜΑΡ ΤΟΥΡΣ  Ανώνυμη Εταιρεία και τον διακριτικό τίτλο «SOLMAR TOURS SA». 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί